fbpx

Jelentkezzen előadónak

a CEM HUB-ra

Önt várjuk a CEM HUB közösségben

Ha Ön válallati eseményket tervez vagy szervez és van egy érdekes esete? Egy speciális terület szakértője? Szívesen megosztaná a kollégákkal az ismereteit akár egy előadás akár egy közös beszélgetés folyamán? Ne habozzon jelentkezni. Lehetőséget biztosítunk Önnek is. Tudjon meg többet az előadói lehetőségekről!

Miért érdemes előadni

PRÓFÉTA LEHET

Legyen szakterülete véleményvezére. Érdekes témáival végre megmutathatja szakértelmét és a reflektorfénybe Ön kerül. Előadóként segít másoknak bemutatni magát és területét! Ha csak egy esettanulmányt szeretne megosztani vagy problémát körbejárni a közösség segítségével akkor ez a legjobb alkalom.

ELISMERÉS

A szakmai közönség hálásan fog Önre emlékezni amiért megosztott, elmondott valami fontosat nekik. Szívesen fognak később is Önhöz fordulni tanácsért de remek alkalom arra is, hogy közösségi hálóját tovább építse.  Értékelni fogják Önt és szívesen invitálják meg bárhová.

KÖZÖSSÉG FORMÁLÁS

Ön is örült volna, ha tapasztaltabb kollégája beavatta volna a rendezvényszervezés rejtelmeibe és praktikus tanácsokkal látta volna el? Ön most tehet valamit azért, hogy a vállalati rendezvénszervezők gondolkodását formálja és értéket teremtsen a szakmájában. Adja tovább a stafétát és hozzon létre valami nagyszerűt előadásával.

Kik vagyunk mi:

Az álmunk az, hogy olyan szakmai közösséget hozzunk létre a vállalati rendezvényszervezők számára, ahol tiszta forrásból és első kézből értesülhetnek a vállalati rendezvények világát érintő legfontosabb témákról. Arra törekszünk, hogy olyan különleges eseménysorozatot népszerűsítsünk, ahol a közös beszélgetések során kapcsolatépítésre és a tapasztalatok megosztására is lehetőség nyílik. Most végre elindul a vállalati rendezvényszervezők fóruma! Célunk, hogy a vállalati rendezvényszervezők exkluzív eseményen tudják megbeszélni és megismerni a legújabb trendeket és forró témákat vagy kihívásokat. Tartson velünk Ön is!

Mit kell tennie:

  1. Töltse ki a lenti űrlapot
  2. Egyeztessük az előadásának témáját
  3. Beszéljen a következő rendezvényünkön!

Igen ez ilyen egyszerű! Ha tele van ötletekkel most mondja el! Ha még nincs kiforrott ötlete akkor segítünk közösen megbeszélni. Nem kell mást tennie csak jelentkezni és munkatársunk egyeztet Önnel a megadott telefonszámon.

A CEM-HUB Meet up-okon 10-30 vendéget várunk, hogy biztosítsuk a beszélgetések zavartalanságát. A rendezvény kizárólag exkluzív helyszíneken, gourmet ételek és finom italok társaságában történik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a CEM HUB egy szakmai rendezvény, ahol nem reklámozunk és nem értékesítünk ezért csak olyan előadás ötleteket van módunkban elfogadni ahol ez az elv érvényesül. Kérem, hogy ezt tartsa tiszteletben Ön is. Ossza meg gondolatait a CEM HUB-on most!

Jelentkezés előadónak

Jelentkezem előadónak a CEM HUB Meet Up-ra

Töltse ki az űrlapot és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!